Kostean tilan ryhmäkeskukset RIKU

Metallikoteloidut RIKU ryhmäkeskukset ovat vakiokeskuksia, jotka soveltuvat kosteisiinkin paikkoihin (IP54). RIKU toimitetaan varustettuna pääkytkimellä ja johdonsuoja-automaateilla tai vaihtoehtoisesti kalustamattomana. RIKU-sarjaan kuuluu kolme eri mallia, joissa löytyy tilaa myös vikavirtasuojakytkimille. Keskuksissa on aina vakiona II-aukot sekä ylä- että alapäädyssä. RIKU (NVAKO) sisältää vakiona saranoidun oven, käsisalvan ja yhden sokkolaipan.

Kotelot valmistetaan kuumasinkitystä teräslevystä, joka pintakäsitellään kestävällä epoksipulverimaalauksella. Standardiväri on Norelcon beige.

RIKU varokekotelot soveltuvat kosteiden tilojen pääkytkimellisiksi ryhmäkeskuksiksi silloin kun ei tarvita mittausta, esim. ulkorakennusten ryhmäkeskuksiksi. Toimitus kalustettuna ja pääkytkimellä varustettuna.

Hintoihin sisältyy ALV 24%

j�rjest� nimen | p�ivityksen | hinnan | alkuper�isen j�rjestyksen mukaan

Riku 40A, 12 js, 1 vvs
Kostean tilan ryhmäkeskus, nimellisvirta 40A. Varustettu 12 johdonsuojalla, 1 vikavirralla, laipalla ja kiinnityskorvakkeilla. Asennus seinälle tai pylvääseen.
349.68 €
Riku 80A, 18 js, 1 vvs
Kostean tilan ryhmäkeskus, nimellisvirta 80A. Varustettu 18 johdonsuojalla, 1 vikavirralla, laipalla ja kiinnityskorvakkeilla. Asennus seinälle tai pylvääseen.
430.28 €